WANDERLUST

Resor

Hur många länder har du besökt? Just nu är jag uppe i 28 haha! Men iår blir det 1 till ställe och sen får vi se haha!

Varför reser du? Jag och min familj har alltid rest mycket, ända sedan jag var liten. Pappa jobbad mycket runt om vilket gjorde så vi reste runt om! Nu älskar jag att resa mer än allt. Det är min passion och jag skulle kunna säga att det är en utav dom största anledningarna till att jag bloggar!

Favorit stad/land? Åh herre detta är svårt Hahaha! Jag skulle alltid säga att London är min favorit stad bara för att jag har bott där, samma med NYC. Men om vi bara snackar om de ställen jag har rest till är det nog Hawaii. Bara för att jag har så mycket kopplingar dit. Mamma är därifrån och min släkt bor där, vi får dock inte glömma hur jäkla fint det är där också?!!

Mest minnesvärd resa utomlands? Jag har två... ena var när jag var i Kenya och jag skulle gå till hotellrummet, så hoppar min farbror ut och skriker LIV KOM!! Så springer jag in till hans hotel rum och så är det, utan att överdriva, VÄRLDENS STÖRSTA ÖDLA. Såg ut som en mini krokodil, även djurgrabben som skulle hämta den var ju rädd för den...

Sedan var det bara förra året när jag var i Hongkong och smög in på en klubb med min bästakompis från London, älskvärd, rolig och minnesvärd kväll!! <3

Vilka länder har du besökt mer än en gång? Ja du... USA och många länder i Europa! Mina föräldrar gillar dock inte att åka tillbaka till ställen, utan vi vill upptäcka nya ställen.

Ett råd till dom som vill resa men tror att de inte kan? Vet helt härligt inte vad denna frågan betyder... men till dom som inte vågar så säger jag bara, att resa är det bästa som finns. Man kommer ur sitt vanliga liv, upptäcker nytt osv. Om du har pengar för att kunna göra det men inte vågar, GÖR DET! Kommer vara värt det, men var noggrann med vart du åker !

Någon bokad resa just nu? Tre faktiskt! Mexiko, en hemlis och Mexiko!

Vad har du i ditt handbagage? Alltid kamera, kanske dator och mobilladdare! Någon liten mascara eller en bok kanske som jag aldrig läser...? Och MOBIL såklart!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229