TV-SHOW TIPS


Nu när vintern har kommit så är man alltid sugen på att gömma sig under täcket med en bra serie när det är så kallt ute!
Därför tänkte jag tipsa om mina favorit serier! Älskar verkligen alla jag tipsar nu, dom är verkligen så himla bra!

FRIENDS
Friends kan vara min favorit serie! En klassiker. Komedi med lite drama. Älskar verkligen den.

Serien handlar om en grupp vänner som bor i New York. Dom bor tillsammans och lever ett "vanligt" liv. Men serien verkar så realistisk och rolig, tips tips tips!

HOW I MET YOUR MOTHER
Denna serien har jag tittat om på mer än 5 gånger. Serien är en follow up till Friends. Alltså en serie som ska likna Friends. Det gör den verkligen, och den är så himla bra!
Den handlar om Ted, som letar efter sin drömtjej med sina vänner. Det är en jätterolig komedi med mycket drama och händelser vilket gör så att den blir spännande!

GAME OF THRONES
FAVORIT SERIEN! Denna serien är väldigt speciell. Det är folk som inte allts gillar den och vissa som älskar den! Den är sjukt blodig och "sorlig" dock haha...
Men den handlar om en "kingdom" i en fantasi värld. Det handlar om en maktkamp för att vinna tronen.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER
Började nyss titta på denna serien men är redan på säsong 3 och har tittar i 2 veckor... lite sjukt haha! Men den handlar om en advokat som hyr in 5 studenter för som prao-are. Sedan händer jättemycket drama...

THE 100
Denna serien handlar om att människan bor nu uppe i rymden efter ett kärnvapenskrig som förstörde jorden. Men sedan så skickas det ner 100 ungdomar till jorden för att se upp det går att bo där igen. Och när dom kommer dit uppstår det massor med saker som dom inte hade förväntat sig!
Serien är väldigt händelse rik och spännande. Man vill bara fortsätta titta!

Gillar

Kommentarer

Anjelickah
Anjelickah,
The 100 är jag nyfiken på att ge en chans till!
nouw.com/anjelickah
livcarlsson
livcarlsson,
ja gör det! den är superbra!!!
nouw.com/livcarlsson