!! Travel Tag

hej på er alla! Nu är jag tillbaka i underbara Stockholm! Tack och loooov! Jag har precis varit med Axel och nu ligger jag i sängen och hittade denna tag som verkade vara väldigt rolig att göra! Så vi kan köra igång!

Hur många platser har du rest till? Ja du. Dom länderna jag kommer ihåg att jag har varit i är New York, Hawaii, Seattle, Los Angeles , Spanien, Italien, Tyskland, Schweiz, Frankrike, Dankmark, England, Bahrain, Dubai, Holland, Össterike, Ibiza, Gran Canaria, Kenya, Syd Afrika, Egypten, Marocco, Norge, Scotland, Ireland och säkert mer haha!

Favorit stad/land? Detta är en riktigt svår fråga för mig. Men tror faktiskt att det måste vara New York eller Hawaii! Hawaii är så underbart vackert med så tropiska saker samtidigt som det finns en underbar storstad precis vid stranden!! Och New York är en underbar storstad med en massa olika underbara ställen att vara!

Varför reser du? Jag har rest väldigt mycket i min barndom eftersom att min pappa fick en massa med gratis resor! Sen nu så älskar jag och min familj att resa så vi fortsätter resa så ofta vi kan!

Mest minnesvärde upplevelse utomlands? Det kan nog vara när jag och pappa snorklade på Hawaii och såg en massa med sköldpaddor och en massa med olika fiskarter! Eller nu när vi var på Ibiza och åkte båt ut till en annan ö, där vi snorklade och simmade i super vackra grottor!

Vilka länder har du besökt mer än 1 gång ? Ja du, tuff fråga. Jag vet faktiskt inte! Har besökt ganska många länder mer än 1 gång!

Någon resa bokad just nu? Faktiskt inte! Vi kom precis hem ifrån vår väldigt långa och stora resa men vi försöker planera något till vinter!

Rese-accessoarer du alltid packar med dig? Jag brukar alltid ha med mig mitt undervattenskal och min tröstiga Selfie Stick haha! Men sedan bara en massa med spel på mobilen så jag har någonting att göra oftast haha!!

Vad har du i ditt handbagage? Jag har alltid lite smink med mig för att piffa upp mig om det behövs! Sedan kanske en bok, mobilen, hörlurar och ja, det är väll det!

  • Resor

Gillar

Kommentarer