Tillbaka i London

Hej på er! Igår kväll landade jag på Heathrow och åkte med mitt pick och pack direkt hem och la mig i sängen.

Jag har då varit i Stockholm i en vecka och hade det så himla mysigt🥺. Träffade alla vänner, hängde med familjen, åt god mat, shoppade lite saker jag kikat på under en längre tid och bara hade det så bra helt enkelt. Däremot, vilket tråkigt uteliv det var denna vecka i stockholm hahaha så är fett taggad på att gå ut här nu igen då det är faktiskt sjukt mycket roligare🤪

Men nu är jag i London igen. Jag har verkligen inte gjort ett SKIT idag men det har faktiskt varit väldigt skönt. Linus är ute med sina vänner och har varit det under hela dagen så jag har legat i sängen och kollar Netflix typ. Jag satte på mig träningskläder för 4 timmar sedan och har fortfarande inte tränat... men packat upp har jag gjort så det är jag stolt över ;)

Imorgon blir det skola igen vilket jag faktiskt är väldigt taggad på. Blir kul att träffa tjejerna igen och komma tillbaka till rutinerna. Har lectures om PR och Branding under dagen och sedan blir det event med skolans Alumni på kvällen med drinkar och snacks vilket blir jättekul.

Nu ska jag försöka käka något och sedan sätta mig med lite readings som jag ska ha läst till imorgon! Vi hörs hörnii

Gillar

Kommentarer

Alma k
,
vad härligt att vara i Stockholm igen!💞