This weeks plans v.23-24

Livsstil

Dessa två kommande veckor är fullspäckade med roliga planer! Tänkte dela med mig lite av dom, vi kör igång:


Tisdag -
idag, idag är Sveriges nationaldag wihoo. Brukar aldrig fira nationaldagen så vet inte vad planerna är för idag haha. Jag ska iallafall plugga i flera timmar då jag har en geo inlämning till imorgon!

Onsdag - imorgon är de bara skola som gäller. Inge mer än det!

Torsdag - på torsdag ska jag jobba på en studentmottagning med några från min klass, Anna bl.a så tror de kommer bli roligt ändå!

Fredag - på natten under torsdag till fredag så kommer feta tjocka släkten från USA till oss då min stora syster tar studenten! Så den kvällen kommer jag nog tillbringa med dom, annars så ska jag och några vänner kanske åka till Gärdet och picknika middag utanför summerburst! (Vi som inte är 18....)

Lördag & söndag - bara chilla med familjen och umgås så mycket som möjligt med min mormor och morfar som bor på andra sidan jordklotet.

Måndag - då ska jag på en fest med mina killkompisar och L, behöver tips dessutom. Temat är Bond och har verkligen ingeeeet att ha på mig...

Tisdag - då tar storasyrran studenten äntligen! Så den dagen kommer tillbringas med massa firande åt henne!!

Onsdag - skolavslutning

Torsdag -
KROATIEN!! Supertaggad är jag såklart, älskar verkligen Kroatien och Hvar, alltså dit vi ska till. Kommer bli superduper roligt.

Gillar

Kommentarer

sannanilssonsegna
sannanilssonsegna,
Vilka roliga och underbara planer du har framför dig ✨☀️nouw.com/sannanilssonsegna
livcarlsson
livcarlsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229