This weeks plans

DESSA INLÄGG ÄR OFTAST UPPSKATTADE SÅ TÄNKTE SKRIVA EN FÖR DENNA VECKA! Vi kör igång.

TISDAG_ja denna dagen har ju typ redan gått men idag har jag iallafall käkat frukost med Wilda, sedan åkt till ungdomsmottagningen för att fixa lite grejer med mina preventivmedel. Och nu vet jag inte. Det blir förmodligen någon form utav grillkväll med vänner men oklart!

ONSDAG_jag och Wilda, min lilla syster och min kusin ska ner till mitt landställe i en natt! Men påväg ner dit ska vi först ta ett stopp vid Kolmården haha! Min lillasyster vill verkligen dit så Why not! Sedan när vi kommer fram till mitt land ska vi bada, cykla runt och mysa på kvällen! Kanske plocka svamp också. Leva lantis livet iallafall.

TORSDAG_dagen börjar på landet. Så då ska vi förmodligen åka båt till min favo glasskiosk där man kan köpa supermumsig glass och bara chilla på båten tills vi åker tillbaka till Stockholm på eftermiddagen!

FREDAG_planerna är lite oklara just på fredag men jag tror Att jag och tjejerna ska ses hos Natta och bada/basta där på kvällen, kanske ta en sväng ut på sjön med hennes båt och sedan sover hos henne.

LÖRDAG_och på lördag! Den dagen jag ser fram emot mest haha! På dagen om de är fint väder ska vi grilla lunch och bada hos natta, senare på kvällen ska vi alla fixa oss då vi ska till en kompis, och runt 23 tiden måste jag hoppa på en buss för att jag ska träffa min pojkvän!! Gaaah är så taggad för att jag har inte träffat honom på sjukt länge! Kan verkligen inte vänta och vill att han ska komma hem nu nu nu.

SÖNDAG_blir bara en massa häng med Linus <3

Gillar

Kommentarer