Style diary!

Mode

Idag hade jag tänkt att visa er hur min stil såg ut för bara några månader sedan! Jämfört med nu är det en väldigt stor skillnad. Förut klädde jag mig väldigt "vanligt", fint och som många andra gör. Under denna termin i skolan har min stil utvecklats mycket och jag har blivit mer confident i det jag har på mig. Min stil har blivit mer hip och mer trendigt, tycker jag iallafall haha! Så nu tänkte jag visa er skillnaden!

Bilder från i somras!

Så här ser ni, jag klädde mig väldigt fint. "Classy" men ändå fint ju! Jag har inget emot denna typ av klädstil, tycker att den fortfarande är väldigt fin, men bara inte jag typ? Om ni fattar! Under en termin ändrade jag min stil från ☝🏽 det till 👇🏽 det!

Bilder från nu under hösten/vintern!

Så! detta är min typ av stil nu! Lite mer trendigt, hip och hop (hehe). Jag känner mig mer bekväm nu och "coolare" i det jag klär mig i. Jag har hittat mig själv i mina kläder. Efter jag har ändrat min stil så har min blogg fått mer besökare och jag har fått mer komplimanger. Vilket är alltid roligt att höra och se ju! Haha! 💘

Jag vågade ändra stil till det jag ville ha och kände mig bekväm i, även om vissa inte tycker om det! Då tycker jag verkligen att ni ska våga!

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Idaellinor
Idaellinor,
Hur snygg är inte du?
nouw.com/idaellinor
livcarlsson
livcarlsson,
men tack, du finaste!
nouw.com/livcarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229