Stilförändring?

Kan inte du skriva något om din stilutveckling? HAr följt dig ett tag och det känns som att din stil har ändrats väldigt mycket under det senaste året. Skulle du kunna berätta vrf du har ändrat din stil? Om det var att du inte kände dig trygg i det du hade eller om det är för att trenderna har ändrats? <33

Fick denna fråga av en tjej som hette Anna. Tyckte det var lite kul. Jag håller med om att jag har ändrat stil och det har jag ju! Har skrivit förut om det och att jag har gjort det medvetet men tänkte skriva lite mer om de då!


Här får ni 6 bilder på hur jag klädde mig "förr", alltså förra året under våren i 9an och framåt. Som ni ser så klädde jag mig väldigt "fint" och basic skulle jag ändå vilja säga...

Varför jag "ändrade" var först och främst bara för att jag tyckte det var snyggare, sen var det också såklart lite för att trenderna ändrades. Jag känner mig mycket mer bekväm i lite coolare och "hip" kläder än en liten Celine väska och märkeskläder. Jag klädde mig förut som alla andra och ville hitta min egen stil och det jag tycker att jag passar i! Jag kände mig för fin i det jag hade på mig... Därför jag ändrade och jag håller med om att jag har ändrat stil väldigt mycket under de senaste året, men det tycker jag bara är kul!

Här får ni lite bilder på hur jag klär mig nu! Jämför förr och nu, tycker att skillnaden är rätt så stor haha, vad tycker ni?

Hoppas du fick iallafall något svar på din fråga Anna! <3

  • Mode

Gillar

Kommentarer