Sommarens slut

Livsstil

Nu är det verkligen slut på sommaren och ingen är deppigare över det än mig :( jag mår alltid så bra under de varma och härliga månaderna och som nästan alla mår man ju skit när det börjar dras mot sitt slut. Däremot har jag en väldigt fullspäckad och rolig höst att se fram emot så det är faktiskt helt okej att sommaren är över.

Ligger för tillfället med migrän i min soffa... har haft det sedan igår kväll och är dessutom förkyld. Jag hoppas verkligen att det blir bättre tills på lördag då jag och Linus har vår avskedsfest! Det kommer verkligen bli jättekul, festa med vännerna innan man drar liksom. Sen under det kommande dagarna är det bara packning som gäller då flytten är nu på ONSDAG!!! Hur sjukt? Tiden har gått så extremt fort... om mindre än två veckor börjar jag universitetet och jag är så himla nervös inför det... det ända som faktiskt lugnar mig är att Linus ska också börja samtidigt och att jag har fortfarande vänner kvar i London.

Nu ska jag iallafall försöka bli av med min migrän och försöka ta mig in till stan för att hitta något att ha på sig på lördag, vi hörs hörni!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229