Saturday tips

Livsstil


GLAD LÖRDAG PÅ ER! Strålande väder här ute i fina Stockholms skärgård och är påväg hemåt mot Wilda för att åka ut med båten. Sjukt taggad! Älskar att åka ut med hennes båt, en årlig tradition! Men tänkte tipsa om litr saker som jag diggar just nu , vi kör igång!

COLLAGE FRÅN POLYVORE

Kläder med palmer/bananlöv på!
Shit älskar verkligen grönt på kläder, definitivt bananlöv eller palmer. Ovan ser ni 2 collage där ni kan få lite inspo till när man klär sig med lite härliga löv eller palmer, eller bara grönt! FINT!


GLORIOUS BY MACKLEMORE & SKYLAR GREY

Världens BÄSTA låt just nu.
Asså fyfan vad den är bra jag typ dör. Har alltid älskat macklemore och han har alltid varit speciell då jag och min pojkvän har lyssnat på honom väldigt länge. Denna låt är hans "comeback" till hans nya album han kommer släppa och den är bara för j*vla bra! LYSSSNA LYSSNA LYSSNA

LANCOME HYPNOSE BABY DOLL // FACE MINERAL POWDER LILAC // BECCA PEARL PRESSED HIGHLIGHTER

Dessa är mina sommar-smink-tips.
Alla dessa produkter använder jag varje dag under sommaren. Mascaran är GRYM! Mer grym dessutom om man har vattenfast vilket jag alltid har. Pudret är grym för att ta bort röda toner och highlighter är alltid underbart att ha när man vill göra sig lite fin, den från Becca är ett stort tips!

Gillar

Kommentarer

Johannahoffsten
Johannahoffsten,
Wow vilken klänning!
nouw.com/johannahoffsten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229