Recappp

men tja! En månad sen sist. Oj. Lite illa av mig hehe. Vad händer här då? Vad har jag gjort sen sist?

- jag har bokat massa underbara resor inför nästa år!
- firat jul/thanksgiving med min pojkvän och nära!
-
jobbat en massa på julbord.
- firat Nattas födelsedag
- massa plugg
- hängt med massa vänner!
- färgat håret brunt!!

Så ja, det har varit på min agenda sen sist. Idag bokade jag dessutom och familjen en resa till Syd Afrika under påsklovet, det blir andra gången där och det kommer bli superkul. Förra veckan bokades också en resa till nice med skolan veckan innan påsklovet, vilket också kommer bli dunder, ska bo med en favo Ida så det blir ”niiiiice” (ser ni vad jag gjorde där hihi..).

Nästa vecka åker jag ju också till USA!
Ska som sagt till park city vilket kommer bli dunder. Ska hälsa på min syssling och hennes familj och bara åka en massa skidor och mysa. Har verkligen saknat Emma så det blir underbart att få träffa henne igen.

Oc
h gissa vad jag och Linus gör direkt efter det?? Vi ska till LONDON! Det kommer bli så himla roligt att visa runt min pojkvän i min hemstad. Visa mitt gamla område och saker jag gjorde där och sedan såklart shoppa massor. Vi åker redan den 18 Januari så det är jag jättetaggad på. Jag gav resan till honom i julklapp i söndags då han ska ju åka till Costa Rica på fredag i 3 veckor (:(( vet ni hur ledsen jag är eller), men då hade vi iallafall en liten minijul. Jag fick av honom då Världens finaste present, en väska jag har velat ha länge ifrån Zadig Voltaire! (Den ni ser under). Blev verkligen såååå himla glad över den.

Phewff känns som massa saker händer nu. Har ju inte ens nämnt att Valtho är snart men det vet ni ju redan,
typ 70 dagar kvar. Tagg tagg. Alperna, tjejerna, pojkvännen och massa dans och skidor. Vad mer kan man önska sig???

Livet känns iallafall jäkligt bra just nu! Ni fick en liten recap på lite allt möjligt och allt är perfekt ju! Förutom att jag har ett stort National ekonomi prov på fredag, så nu ska jag plugga lite innan sömn! Vi hörs hörniii, snart igen.

PS. Jag har ju färgat håret brunt om ni inte sett det, vad tycks???

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Tänk på naturen