PHILLY !¡

PHILIDELPHIA 2017

En dag i philly. Idag har vi spenderat dagen inne i staden Philly och det var faktiskt sjukt över förväntan! En riktigt mysig stad!!!

Vi började med att leta efter en Vegansk resturang som hette Vedge, vilket är USAs bästa veganska resturang, dom hade stängt, samma med deras syster resturang .... så det blev sushi! Wihoo, bra för min del! Vi åt på ett supergott ställe som hette Zama, tips! Sedan gick vi bara runt. Vi tittade på Liberty bellen (där decloration of Liberty skrevs på, alltså där USA slöt sig fria från England!) om ni har sett himym så förstår ni varför jag skulle vilja slicka på den..? Haha!

Nu är vi på flygplatsen äntligen igen. Vi landar vid 14 imorgon svensk tid, och då ska jag direkt in i duschen!!!!

Hörni, förlåt! För så lite och sämst uppdatering här! Har försökt mitt bästa men men... jag har dock tagit jättemycket bilder med kameran och pappa också men överföringssladden ville tydligen stanna hemma denna gång, så vi har inte kunnat ladda över! Men massa bilder kommer upp senare under veckan!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
JUST NU : Testar nu den omtalade (och GRYMMA) concealern och har ett klädsamarbete med ett underbart företag där först ut är den SNYGGASTE bomberjackan!
hanshen.se