Next up? Birthday!

MY BIRTHDAY WISHLIST 2017

Hej och godmorgon. Just nu ligger jag i sängen här uppe i Sälen, nyvaken och redo för en härlig dag ute på backen! Men eftersom att jag inte kan skriva så mycket om mode här uppe då jag inte har så bra koll på skidmode så slog jag ihop ett collage på det jag önskar mig i födelsedagspresent! Jag fyller år om bara 4 dagar vilket är super kul. Jag älskar att fylla år haha, känns som att alla gör det ju. Men de ni ser ovan är lite av det jag önskar mig! Mobilen är en mobillagning då min är helt spräckt :( och sen ett par skor skulle inte sitta fel, lite snygga glajor inför våren, osv!

Nu ska jag iallafall upp och käka frukost. Ska försöka väcka wilda först men vi är lite slut efter gårdagen. Igår så var jag och wilda alltså med mina familjekompisar och deras dotter Sindy för att titta på Calle Morelius och deras kompis Martin som sjöng på högfjällshotellet här i Sälen! Vi drog dock därifrån runt 23 men gick ändå och la oss sent för en sådan tidig morgon... kul var det iallafall igår, tyvärr togs det inga bilder <3

Men hörni vi hörs när jag är ute i backen igen, denna dagen kommer nog gå bättre än igår. Har bytt pjäxor och skidor 2 gånger nu så vi får hoppas att de håller. Blir sur att inte skistar hjälper mer med hyrningen för att de blev ju superfel 2 gånger, lite mitt fel också kanske men men... Aja mindre tjat nu! Hejdå!

Gillar

Kommentarer