new years resolution 2016

Jag har velat skriva ett sådant inlägg nu länge och nu kan jag äntligen göra det! Eftersom att det blir ett nytt år om bara lite mer än 1 dag så jag tyckte att det var läge att skriva inlägget nu! Detta är iallafall mina nyårslöften för de nya året.  


1. Träning

Under 2016 vill jag träna mycket mer än jag har gjort detta år. Jag slutade med tennis detta år och inte tränat så mycket sen dess, förutom att jag har varit ute och sprungit mycket och tränat lite grann med Maja!

Så nu under 2016 ska jag förmodligen börja gymma på NordicWellness, det gymmet ligger bara några få minuter bort ifrån vart jag bor vilket är super najs! Sedan tänkte jag börja springa igen. Det har jag inte gjort på länge beroende på att jag är fortfarande skadad i min svanskota och då har jag inte kunnat springa på ett tag! men nu när det blir varmare ska jag ut och springa mycket mer!

Min första nyårslöfte är iallafall att jag ska börja träna mycket mer och bli mer vältränad!


2. Bloggen

Jag har fått tillbaka min lust att blogga vilket är super naja men det kan försvinna också igen! Jag är väldigt till och från med bloggandet, ibland skriver jag jättemycket och lägger upp jättemånga inlägg men ibland så är får jag en torka och skriver ingenting på veckor nästan! Det suger verkligen. Så nu vill jag börja ta detta på allvar och börja blogga nu för fullt! Jag älskar ju att blogga så det är så tråkigt när jag får bloggtorka! :(


3. Fotokurs

Nu under det nya året vill jag dessutom gå å en fotokurs på fotografiska! Jag blev tipsad om det av mina föräldrar så jag sökte på det och det verkade rätt så bra! Deras kurser är under loven och jag ska försöka se till att gå ut på någon under början av året! Jag har en Canon eos 7d som är superbra, jag kan verkligen tipsa om den! men jag vill lära mig att fota som ett proffs!


​4. Plugg

Detta år höjde jag mig i ett par olika ämnen som jag var jättenöjd över! Jag pluggade rätt så mycket förra terminen och det visade resultat, så nu under sista terminen under grundskolan så ska jag plugga ännu mer så att det visar mycket mer resultat! Jag är supertaggad över att komma tillbaka till skolan och börja plugga riktigt mycket, vilket är väldigt konstigt för mig egentligen haha! 


​5. Gymnasium 

​Detta kanske inte räknas som ett nyårslöfte men jag ville skriva detta ändå. 

Detta handlar om gymnasievalet jag ska göra nu i februari. Jag har verkligen ingen aning om vilket gymnasium jag vill gå på samt vilken linje jag ska välja. Detta är verkligen jättejobbigt, jag står emellan ​musik linjen eller någon med sam. Musik linjen skulle jag nog verkligen trivas på och det är inte en jättehög intagningspoäng. Och det som är bra med musik linjen är att man kan välja till ämnen som är ändå under tidig dag så att man inte är kvar i skolan länge. Musik linjen tänker jag gå på på Södra Latin eller Sam linjen på Nacka eller Värmdö! 

​Jag hoppas att alla ni har en jättebra början på det nya året och att ni har några löften som ni vill uppnå under året! Jag ska försöka hålla dessa löften men det kommer vara svårt haha! 


Gillar

Kommentarer