My Tuesday


Tisdagen började på mitt nya sommarjobb, alltså hos min pappa. Han jobbar med en massa olika grejer men idag fick jag hjälpa till med en "social media kampanj" och det betyder att jag behövde kontakta en massa med bloggerskor för hans företags event! Kontoret ligger mitt på Stureplan vilket var så härligt då det var bara gå ut ur dörren och allt finns framför än!


Till lunch käkade jag och pappa på Broms med hans kompis Magnus! Broms ligger vid Karlaplan och bjuder på jättegod och fräsch mat. Jag åt köttbullar och mos vilket var superduper gott! Det som var kul är att gymnasieskolan jag kommer förmodligen gå på ligger precis där så Broms kommer förmodligen bli ett ställe där jag käkar ofta! Men jag har den skolan som andra val men det kanske blir där, vem vet?


Sedan var det dags för shopping! Jag köpte lite saker ifrån zara och ett par skor jag har velat ha såååååå länge!! Det är Nike Hurraches och är dom snyggaste jag någonsin köpt. Älskar dom redan nu, efter 1 timme. Men dom är verkligen underbara, vad tycker ni?

Det jag köpte på zara kommer ni få se snart!!

Nu ska jag chilla med A, så vi hörs senare! 🌴

Gillar

Kommentarer

hedddis
hedddis,
Drömskorna!!!! Beställde ett par för en timme sen haha, längtar tills dom kommer!!!<3 kram på dig
nouw.com/hedddis
livcarlsson
livcarlsson,
Åh vad kul, dem är sååå härliga att gå i!
nouw.com/livcarlsson