My thursday

Dagen började med att åka färja över till stan. Denna gång åkte vi en annan färja vilket gjorde så att vi fick de den vackra skylinen. Sedan under båtturen såg vi faktiskt en val! Så det var en väldigt mysig start på dagen!

Sedan så åt vi lunch i ett område som hette Pioneer Sq. Det var super mysigt där och gav mig en väldigt New York känsla. Vi åt vietnamesiskt men tyvärr så dog min kamera under den lunchen så inga bilder togs.

Denna byggnaden var rolig att fota! Vi åkte förbi universitetet här i Washington, som faktiskt har 45,000 elever och är en utav dom största och bästa collegerna i USA!

Så denna bilden är på en frat house eller sorority där ungdomar bor, som är med i en "klubb" ungefär. Och min familj snackar ju om att jag ska gå på college efter gymnasiet så då kanske är det där huset där jag bor någongång ;) haha!

Och senare blev det lite shopping på university village! Jag fick med mig ett par jeans (igen), men jag blir så arg, för att det är inte så bra shopping här och jag som hade längtat till att shoppa :( Aja... (i-landsproblem)

Nu ska vi iallafall till en Mexikansk resturang för att fira min lilla syrra, då hon fyller år om några dagar! Vi hörs!

Gillar

Kommentarer