My saturday

Livsstil


Ja du, min lördag började tråkig men blev väldigt rolig, sedan väldigt jobbig haha! En väldigt pms dag!

De började med att jag packade upp mina grejer för att flytta ut till min lägenhet inne i stan vilket var jobbigt eftersom att jag inte orkade bo där denna veckan men men... Senare på dagen kom Wilda hem till mig efter att hon hade klarat sitt moppeprov! Vi åkte till Forum för att köpa morsdag present med hennes moppe.

På kvällen åt jag middag hos Wilda vilket var supergott. Senare åkte vi vidare och träffade Evve , Felice och 2 killkompisar. Vi var med dom ett bra tag tills klockan var halv 1 på natten och jag behövde dra hem. Och hem vägen var hemsk. Först så missade jag bussen så jag behövde vänta på en annan i 20 min, sedan var tåget försenat och när jag väl kommer hem så är jag utelåst i 20 minuter. Så det blev ett jobbigt och sent slut på kvällen, men kul var det annars!

Idag är det morsdag och den ska jag spendera såklart med mamma. Vi ska äta sushi ikväll vilket kommer bli gott och mysigt och tills dess ska vi försöka att lyxa till dagen så mycket som möjligt! Hur spenderar ni dagen?❤️😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229