Monday


Sitter för tillfället i Rågsved..? Och är med Wilda medans hon gör sina fransar. Känner att dagens mående är väll sådär? Lite deppig över skolan, skit väder och börjar få tillbaka min förkylning :/ men men!

Veckans planer iallafall är :
Tisdag - plugga efter skolan! Riktigt mycket. Sen klippa mig kanske och bara chilla!

Onsdag - samma sak, bara plugga plugga plugga... kommer dock förmodligen hitta på något ändå hehe

Torsdag - bio och middag med älsklingen! Vi ska titta Borg filmen. Har velat titta på den ända sedan pappa var på premiären. Han älskade den så får se om jag också gör det.

Fredag - No prov och sedan hitta på något kul med Wilda. Får inte vara hemma för mina föräldrar ska ha middag för bara vuxna tydligen? Jahaop.

Lördag - jag ska på min storasyrras 19 årsfest. Kommer nog bli jättekul! Invecklat tema dock haha. Game of thrones karaktärer med gatsby klädsel haha? Fattar inte hur man ska klä sig till det...

Men jag ser faktiskt fram emot denna vecka. Kommer nog bli roligt. Dock hörni! Glömde säga, jag och Paulina bokade biljetter till LOGIC konserten?!?! Är så jävla taggad. Älskar hans musik så mycket och när vi såg att det fanns biljetter kvar behövde vi genast boka. Så det ska vi på, den 19nde oktober. Supertaggad är jag iallafall!

Nu ska jag gå tillbaka till lite small talk med ”fransörskan” haha och Wiws! Hörs

Gillar

Kommentarer