Mobil i havet + Min dag

Ja, som ni ser i rubriken så har jag tappat min mobil i havet. Det som hände var att jag och WIlda skulle åka ut med min båt och så försvann mobilen. Jag vet inte hur den hamnade i vattnet eller om den är där 100 % men den var i båten först och sedan var den inte där, så förmodligen. Men mina kära föräldrar har redan beställt en ny och fixat allt så jag har en om lite mindre än 2 veckor. Nu får jag bara ta och använda min 5a tills dess!

Och imorgon åker jag till Kroatien. Jag är fett taggad och jag ser verkligen fram emot det. Jag har hört så mycket bra om just Hvar (dit vi ska) och att det är en utav Europas Guldstenar. Vattnet där är helt magiskt, som Formentera och Ibiza som jag var på förra året!


​Idag 

Och idag fick jag äntligen träffa min älskling igen då han har varit i Portugal i en vecka. Vi var och käkade Sushi och sedan bara myst och ätit glass (hihi) 

Nu drog A precis och jag ska ta och packa inför imorgon och en massa mer händelserika saker som händer efter! Ett inlägg om det kommer ni få snart. Jag har lovat mig själv att uppdatera varje dag i Kroatien men först måste jag se hur interneten är... Men det ska tydligen vara bra så vi får hoppas. Förlåt för att jag inte har varit världens bästa på att uppdatera på senaste heller, men lovar er en förbättring nu! 

Vi hörs om ett tag​

Gillar

Kommentarer