Maui

Resor, Livsstil

Vi är framme!!
Äntligen kom vi fram i söndags runt 14 tiden. Min mormor och morfar hämtade oss från flygplatsen och jag har aldrig sett henne gladare haha. Dom bor här på ön halva året sen min mormor och min mamma flyttade hit runt 84 typ så här har dom varit länge.

Iallafall, vi hoppa direkt in i bilen och körde hemåt. Första dagen gick vi ner till stranden ett tag och sen rörde oss mot en restaurang för lite middag. Igår gjorde vi typ samma sak haha, förutom att jag och Linus tog ett litet äventyr och åkte runt lite med bussen och promenerade! Super mysigt. Vi snorklade också vilket var kul men såg så lite då det var en stor storm här förra veckan... hoppas på att se mer senare i veckan! Sedan på kvällen åkte vi till min mormors svenska vänner för middag som bor här uppe på ett utav bergen! Sjukt hur det är som två olika länder om man jämför där vi bor på stranden och där dom bodde vilket var regnskog och mycket kallare.

Jag har däremot knappt tagit bilder sen vi kom så har inte så mycket att visa haha. Men lovar att det kommer. Vi har dessutom bokat helikopter tur runt ön, val safari och ännu mer snorkling på småöar runt om. Det jag är mest taggad på däremot är att åka till Honolulu på Oahu. Då kan jag visa runt Linus på ett annat sätt, jag kan ju i princip den staden fram och tillbaka. Längtar!! Och det är på söndag till måndag som vi åker dit🤩

Nu ska jag försöka sova lite till, klockan är bara 05:40 här, så ska försöka komma in i tiden!

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men lägg avvvv va härligt!!
nouw.com/matildardn
livcarlsson
livcarlsson,
haha jaa det är så himla himla najs här!
nouw.com/livcarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229