människo-klankare ÅSIKTER

Vad är det du försöker säga? Vad är det du vill få utav det? Vad är det du vill med det du säger.

Att du som individ ska klanka ner på människor bara för att du själv är så osäker och självupptagen. Att du ska säga dumma, taskiga och onödiga kommentarer för att göra en ledsen, tveka på sig själv och känna sig osäker. Gör du detta bara för att du själv är osäker och vill andra ska känna som dig?

Jag har haft många påträffande med människor som är "avundsjuka" på mig eller mina vänner. Men det fanns egentligen inget att vara avundsjuk om... Jag blir sur på människor som behandlar än dåligt, klankar ner på en för deras egna välmående. Detta händer så ofta med människor, det kan vara människor som man knappt känner eller en utav dem närmsta man har. Jag tycker att det är nästan psykiskt farligt att vara i ett sådant typ av förhållande med någon. Man blir utsatt till psykiskt mobbning då man blir ju nedtryckt utav DINA kommentarer. Man mår dåligt av DINA kommentarer och det du säger, och ingen anledning kommer kunna ta igen det du har gjort. Så ni som går igenom något liknande idag, släpp tag i människan som gör så att du mår dåligt Även om det är någon du älskar eller är väldigt nära till, släpp hen. Hen kommer bara förstöra mer och då är hen inte äkta...

Jag släppte taget om människan som behandlade mig så, sedan dess har mitt liv bara gått uppåt. Jag har blivit mer självsäker (på ett bra sätt haha) och känner mig trygg nu med att uttrycka mig precis som jag vill utan att bli dömd eller diskriminerad. Så vill man väll känna?


Gillar

Kommentarer