LÖRDAG

Godmorgon på er finisar!
Idag är det lördag och just nu sitter jag i sången och har precis pluggat lite! Nu ska jag snart duscha och göra en rejäl städning i rummet! Förlåt för att jag uppdaterar nästan aldrig men jag har alltid någonting annat jag måste prioritera först vilket suger för att jag vill verkligen skriva och uppdaterar oftare! Jag har dessutom inte haft något riktigt drag till att blogga, har inte varit så sugen eller inspirerad. När jag vill verkligen skriva något så vet jag inte vad osv så det blir oftast bara bilder, inte ett långt inlägg. Så jag ber om ursäkt över det verkligen!
Men men..
Idag ska jag kanske träffa en kompis och sova över med henne eller så ska jag bara ha en väldigt mysig dag hemma, jag får se! Och imorgon så ska jag träffa Axel och kanske åka och äta lunch någonstans inne i stan eller i närheten! Denna helg kommer troligtvis bli väldigt mysig!
Hoppas att ni också får en väldigt underbar lördag så hörs vi förhoppningsvis snart!
Puss

Min nya obbsesion! Tycker verkligen att alla ni borde gå och lyssna på denna låt!

En bild ifrån onsdags när jag och axel var inne i stan och han köpte en jätte vacker tröja åt mig inne på Mathilde! Tröjan var ifrån odd molly men såklart så ska jag betala tillbaka! Världens bästa pojkvän

Gillar

Kommentarer