Long time no see


Nemen hej på er! Längesedan vi hördes... Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en vecka nere i både Varberg och Skåne. Jag hade verkligen en underbar tid i Varberg, som ni nog märkte här på bloggen och mina sociala medior. Men jag har inte sagt vad vi gjorde dom sista dagarna där och i Skåne!

Sen vi hördes sist påriktigt så var det Tisdag, och då var jag och min syssling Emma på stranden först, och sedan drog vi och köpte lite glass, tog outfit bilder och kikade runt på kläder inne i stan.


Här får ni höra nu vad jag gjorde dom resterande dagarna:

Onsdag- då var det dags att se min kära morbror uppträda med hans band. Han startade ett band för 35 år sedan som hette Street Burbon Band och den blev väldigt stor i den lilla småstaden Varberg. Så detta band har nu fått sin egen dag i Varberg, och på den dagen samlas alla i staden för att titta på deras uppträdande. Detta år var iallafall första gången min morbror var med! Han bor i Hawaii nu och det är så långt mellan här och där så han har aldrig kunnat få tid att komma till Sverige igen, men nu var det dags för att han skulle!

Dom spelade i 2 timmar på Societetsparken och hela parken var FYLLD av människor, nu överdriver jag verkligen inte. Det var superhäftigt och jättekul.

Torsdag- Det var vår sista dagen med min syssling och hennes föräldrar så vi drog en rolig spontanare till Göteborg under dagen! Vi barn och min kära far åkte till Liseberg och dom andra föräldrarna stack och letade efter coola möbler. Liseberg var superkul och det är nog den bästa parken jag har varit på. Den var jättefin och hade grymma åk! Efter Liseberg mötte vi dom andra på Heaven23 i Gothia Towers och chillade där ett tag tills vi drog hem! En mysig dag i Göteborg helt enkelt.Fredag- På fredagen åkte vi till Skåne och där var vi tills Söndag. Jag har inget att visa därifrån men vi åkte iallafall till en superfin strand och sedan hängde vi bara med släckten i 2 dagar. Mysigt var det men saknade allt i Stockholm så ville bara hem!Nu är jag hemma igen. Jag har varit hemma i 3 dagar och hittat på lite roliga saker. Jag har varit med min älskling, både söndag, måndag och tisdag. Vi myste inne i stan och i Nacka, och så sov jag över hos honom förrigår. Men igår träffade jag en saknad, alltså Felice. Vi var och promenerade inne i stan, letade pokemons haha, och sedan gick vi på bio! Nu är det onsdag och jag vet inte vad denna dagen har att erbjuda. Jag och Felice ska upp nu, käka frukost och så ska vi se vad dagen har att erbjuda! Känns lite kul att vara tillbaka, vi hörs snart igen!


Gillar

Kommentarer