Köpenhamn

Bilder från Köpenhamn!
Hej på er! Är hemma nu igen efter en liten trip ner till Köpenhamn med wilda. Denna resa var hennes födelsedags present ifrån mig, att få hänga lite i Köpenhamn! Så vi kom ner i söndags och gick direkt och checkade in på hotellet. Vi fräschade upp oss lite där och sedan lämnade väskorna för att bege oss ut på stan. Det första vi gjorde var att hyra chillar då vi hade snackat om att vi ville cykla överallt! Så vi cyklade vidare till Nyhamn där vi käkade en väldigt tidig middag. Sen blev det utgång & en sen och rolig kväll helt enkelt :)
I måndags hängde vi runt, turistade lite, shoppade lite, åt massa mat haha ( typ det ända vi gjorde nu när jag tänker tillbaka) och senare på kvällen gick vi ut till en bar/klubb och träffade massa människor & hade det väldigt roligt. Det blev också en väldigt sen kväll då vi kom hem runt 3:30. Även om det blev en sen kväll bestämde vi oss att vi skulle upp tidigt ändå dagen efter så vi fick lite av dagen i Köpenhamn innan vi skulle hoppa på tåget vid 16.20 men trötta var vi... så vi gick bara runt i butiker & satte oss på ett café hyfsat länge hehe...
Nu är jag hemma iallafall! Sov över hos L inatt vilket var väldigt mysigt då han har varit i Spanien men kom hem för någon timme sen & tänkte nu bara fräscha upp mig inför kvällen/middag med familjen.
PoK

Gillar

Kommentarer