Julklappar 2015

Hej på er!

Tänkte göra ett blogginlägg om vad jag fick i julklapp! Jag är väldigt tacksam över allt jag fick, och är så tacksam över att jag fick spendera min julafton med dom bästa människorna!1. Ramar! jag önskade mig ramar eftersom att jag har en massa med bilder som jag har skrivit ut men jag har inga ramar till dom! Så jag fick fyra ramar, på bilderna syns bara tre, det beror på att den andra står någon annan stans i rummet så ja. Är verkligen jättenöjda över dessa eftersom att dom passar jättebra i mitt rum och ja, hade önskat nya ramar!2. jag fick två stycken rouge! Ena kommer ifrån Too faced och den andra ifrån Benefit!

Dom är båda väldigt coral färgade och jättefina färger! Jag hade tänkt att använda dom dagligen när jag är på Hawaii och har blivit lite brun! Det är alltid min go-to look under sommaren! Lite mascara, blush och bronzer så är jag ready to go!

Jag är dessutom väldigt varmtonad i mitt ansikte, alltså mer åt det gula hållet än rosa, så därför är coral färgade rouge mina favoriter, eftersom att dessa färger passar mer gul-aktigare hudtoner, enligt mig iallafall!

Ni hittar Too Faced rougen HÄR

och Coralista ifrån Benefit HÄR3. Jag fick dessutom en mobillagning av mina farföräldrar. Alltså så hade min mobil gått sönder igen... och jag vill inte ha en trasig mobil när jag åker utomlands och att hela glaset ska trilla av. Jag lagade den för några dagar sedan och är supernöjd. Dom som lagade mobilen sa dessutom att jag hade gått till fel ställen innan och lagat den, att det var visa skruvar som var borta inuti mobilen och dessutom så var det en skruv som var väldigt viktig för LCD skärmen vilket var på fel ställe! Så nu är jag jätteglad över att allt är fixad och mobilen har inga fel!


4. En ny matta! Wihoo

Jag önskade mig en ny matta eftersom att mitt rum var alldeles för rosa innan, så nu fick jag en vit och är iallafall supernöjd och glad över den! Nu gäller det att bara hålla mitt rum städat och fint och INTE spilla något på den, då blir jag kanske lite förbannad... hehe

5. Och det sista jag kommer visa er är dessa vackra örhängen ifrån Hallbergs Guld! Dom är superfina och kommer göra en massa outfits fina! Dom är väldigt enkla men ändå lite häftiga. Jag bär nästan bara pärl-örhängen så nu blir det ju något annorlunda vilket jag gillar!

Dessa kommer jag definitivt rocka under nyår!


Och det var allt jag tog bild på, jag fick lite mer som :

- ett present kort på Ikea, är superglad över den haha! Jag älskar att inreda och Ikea är en utav mina favoställen! Super fina grejer jag har haft mitt öga på som kan nu bli mina!

- Pengar till USA, det fick jag också av mina farföräldrar! Supertacksam över pengarna! Dom pengarna kommer gå åt till väldigt fina saker på Hawaii!

- Ett underklädes sett ifrån Triumph, dom låg i tvätten nu så lite äckligt om jag skulle visa er dom! Men det är iallafall ett par trosor och en BH. Dem är i en jättefin coral-orange färg. 

- Och till sist, Hawaii resan! Det är typ en julklapp, så jag är superglad över de såklart! 

​Jag hoppas att alla ni fick fina klappar! 


Gillar

Kommentarer