Helg

Godmorgon!
Vilket litet flow jag har kommit in i här... stolt faktiskt haha! Men men, godmorgon! Ligger i sängen för tillfället och vägrar gå upp. Så himla himla skönt att ligga i sängen i typ 100 år på söndagsmorgonen.

Igår var jag och mamma på NK en snabbis då hon skulle byta ett par skor, så blev det att hon köpte 3 andra haha. Hjälpte henne välja ut så jag kunde låna dem ;)) sedan gick vi vidare till Chokladfabriken för en semla och kaffe. Sällan faktiskt jag och mamma gör saker tillsammans, så detta var väldigt mysigt. Däremot var vädret så himla himla vidrigt så vi skyndade oss nästan hem för att slippa regnet och äcklet inne i stan. Sedan på kvällen var jag barnvakt åt lillasyrran vilket var rätt så mysigt, vi laga tacos och tittade på modern family! Känner att jag börjar bli små förkyld vilket jag veeerkligen inte vill bli då det händer mycket nu i veckan så en hemmakväll var bra för min del.

Idag ska jag bara försöka få lite plugg gjort och typ röja mitt rum då det har sätt sina bättre dagar... ska försöka slänga lite onödigt skräp jag har liggandes härinne. Sen träna lite och göra mig förberedd för en ny skolvecka!

Tjadå

Gillar

Kommentarer