Hawaii 2 do list

Jag var på Hawaii för 2 år sedan och nu ska tillbaka om 3 veckor! Så jag tänkte göra en liten to do list som är ett måste att göra på öarna! 

Jag var på Maui, Oahu och Big Island sist men nu kommer bara vara på Oahu!


1. Boogy-boarda på Bellows beach! En sjukt rolig upplevelse som är så minnesvärd! Iallafall för mig! Jag älskar att boogy-boarda, jag tycker att det är så himla roligt men vissa tycker inte det haha! Men men... som ni ser ovan så är det jag och min storasyrra för 2 år sedan på Bellows!

Bellows ligger på Oahu och det är en militär strand så det är bara öppet vissa dagar!


2. Att klättra upp för Coco head crater! Det är en död-vulcan som man kan hikea upp för! Jag älskar att göra det, sist vi var där gjorde jag ch familjen det tre gånger tror jag! Det är en jättefin utsikt ifrån toppen och tar ungefär 40 minuter att komma upp till toppen! Utsikten är helt magisk! Som ni ser på bilden nedan, den bilden är tagen av mig3. Ett måste är att gå shoppa på Ala-moana! Om man är en shoppaholic iallafall, vilket jag är... haha! Men det är iallafall världens största shopping center utan tak! Nästan alla butiker du kan tänka dig finns där! Det är ett sånt fint köpcentrum, verkligen det finaste jag har varit i och jag har besökt en massa med shopingcentrum i mitt liv haha!


4. Lära sig surfa på Waikiki! Waikiki beach är en utav dom väl kända stränder i världen! Den ligger precis vid staden så bara tjugo meter bort ifrån stränder kommer man till höga byggnader och storstaden! Sjukt coolt och häftigt! Dessutom kan man ta surf lektioner på stranden. Det är en perfekt strand för nybörjare, som jag tex! Där kommer jag tillbringa mycket tid för att lära mig surfa, eller stå upp på brädan iallafall!5. titta på solnedgången vid Portlock point. Det ligger 20 minuter bort ungefär ifrån storstaden Honolulu och när solen går ner där är det så sjukt vackert! Pappa tog bilder där ifrån och en utav dom var den ni ser nedan! Så himla vackert!

Dessutom är det ett måste att ta picknick till portlock point, det gör allt så mycket mysigare! Bara om jag kunde ta med Axel dit någon gång, det är på min bucketlist!Varför vi åker dit nu är för att pappa fyller 50 och mamma och pappa vill tillbaka till vart dom träffades! Dessutom till mammas släckt som bor där! 

Min mamma har bott där, hon växte upp där och flyttade därifrån när hon var 24 och pappa bodde där i 2 år när han var 29 till 31! 

Jag kan inte vänta tills jag får träffa min släckt och tills jag får vara i det underbara paradiset igen!


Gillar

Kommentarer