FW19 sustainability osv.

Två dagar efter jag och Linus har flyttat till London börjar inget mindre än London Fashion Week. Har fått biljetter till en visning men vet inte om jag ska gå eller inte då den är kvällen innan min första skoldag. Det som är väldigt roligt med just Londons Fashion Week är att min nya skola alltid har en utställning under veckan i februari och i september och jag som PR student får oftast en praktik plats hos något märke... hur kul?

Jag ska iallafall definitivt hänga i city under de dagarna för att se så mycket coola outfits hos människorna som är där för just LFW. Jag var i London för 2 år sedan för Fashion Week och gick på POAN och Versace visningen och det var så mycket häftiga kläder och man fick så mycket inspiration.

Det som kommer förmodligen vara trenden i år är hållbarheten och återanvändningen av kläder. Många märken börjar satsa på miljö aspekterna av kläderna då klädesindustrin är en utav det största miljöbovarna vi har så det kommer vara riktigt spännande att se vad som dyker upp inom det området.

https://www.google.se/amp/s/www.vogue.co.uk/article/has-fashion-finally-got-sustainable-2019%3famp

Här är en länk på en intressant artikel om just hållbarheten och sustainability inom modeindustrin!

Annars hörs vi senare hörni <3

  • Mode

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229