Fre <3

Hej på er. Igår hade jag en supermysig dag med wilda. Dagen började med skola ... trist men var bara där i nån timme för att skriva mitt allra sista natur prov, otroligt skönt. Sedan gick åkte jag hem, bytte om och sedan åkte tillbaka in mot stan för att möta upp wilda! Dagen blev otroligt mysig.
Vi åkte först till tak där vi tog en drink och hängde lite. Sjukt mycket människor var där, vilket var typ självklart för vädret var ju magiskt. Men det är en sådan härlig stämning uppe på tak. Afterwork häng med musik, drinkar och en härlig stämning.


Vi hängde uppe på tak i ca 2 timmar eller något och sedan gick vidare till Pane Vino, vilket är min favorit restaurang i hela Stockholm. Världens mysigaste kvarterskrog.

Pane vino
Tog det jag alltid tar när jag är på Pane Vino. En liten Bosco pizza, världens allra godaste pizza. Kan nog äta den varje dag om jag fick. Tryffel, ruccola, parmesan & Parma, mmmmmmm🤩....
Efter vår mysiga middag åkte vi hem till Wilda och tittade på film och somnade rätt så tidigt. Supermysig kväll hade jag med en supermysig brud.

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,
det smälter i munnen när jag ser pizzan😍
nouw.com/evelinaglad