Första skoldagen avklarad

Och jag har klarat första skoldagen på London College of Fashion! Bilder ovan från dagarna här och min första skoldag i London när jag var 6 år haha!

Det gick faktiskt jättebra och är väldigt nöjd med dagen. Var så sjuuuukt nervös innan och hade dessutom den vanliga klädpaniken innan då jag känner att jag inte äger några kläder haha men det blev den helsvarta outfiten ovan (spets-tshirten). Iallafall, skolan började klockan 13 på lcfs campus på Oxford Circus. Där träffade jag flera från min linje och gick på olika workshops med dom på skolan och en lecture om fashion sustainability vilket var rätt så givande och intressant. Sedan efter dagens slut vilket var runt 17 gick vi till en bar och bärsa lite innan jag träffade Linus för en till runda innan hemgång för middag! En bra dag har det varit iallafall och är väldigt nöjd med dom jag går med i kursen!

Nu ligger jag i sängen med Linus och ska snart sova. Vi är uppe och fixar grejer inför universitetet osv så det kan nog ta ett tag haha men ska försöka sova snart! Imorgon ska jag bara luncha med min kompis Nora och sedan hänga runt. Det är inga uni events imorgon utan ons och tors, sen börjar riktiga "lektioner" på fredag.

Hoppas ni hade en grym början på denna vecka så hörs vi senare! PoK

Gillar

Kommentarer