Florida

Florida -18/19

Nu på jullovet var jag och familjen o hälsade på min kusin och hennes familj i Florida där hon bor! Vi kom dit den 21 och åkte hem dagen innan nyårsafton. Vi bodde i Fort Lauderdale men åkte till olika ställen i staten också. Det var verkligen som himla kul och mysigt, längtar verkligen till solen när jag tänker denna resa. Vi var där i ca 10 dagar och bara levde livet. Jag shoppade dessutom rätt så mycket vilket var najs, dessutom var de rätt så nödvändiga köp såsom underkläder, ny väska och lite mer smått o gott :P

Min mamma och lillasyster åkte hem typ 5 dagar tidigare än oss andra i familjen för min lillasyster skulle ha sin premiär på junibacken där hon spelar rollen som Annika ända fram till sommaren! Men när dem åkte hem hittade jag, pappa och storasyrran massa med roligheter. Vi åkte till massa olika stränder, hängde inne i stan, körde till Naples och Key West och bara hängde. Naples var så himla fint och mysigt. En småstad vid stranden. Där hängde vi vid stranden där det simmade runt delfiner och käkade goood mat. I Key West gjorde vi ungefär samma sak men spenderade också en natt där.

Resan i helhet var perfekt. Jag spenderade massa med tid med min älskade Emma som jag bara träffar ca 1 gång per år och hade väldigt härligt med familjen!

Gillar

Kommentarer