Dinner @ Kornat, in Zadar


TONIGHTS LOVELY DINNER LOCATION @ KORNAT

Hej på er! Nu är jag framme i staden Zadar. Flygresan gick super, sov nästan hela tiden men det var lite turbulens och det är jag sjukt rädd för hehe... Jag tycker att det är superduper obehagligt, men men... vad kan man göra åt det!

När vi kom fram så hoppade vi direkt in i vår hyrbil och åkte in till stan. Vi har hyrt en lägenhet inne i Gamla Stan som är superfin och jättemysig men vi kommer bara bo här i en natt. Men kvinnan som hyrde ut lägenheten till oss tipsade oss om denna resturang vi åt på ikväll, den hette " Kornat ". Den ligger precis vid hamnen här men jag kunde inte tyvärr ta några bilder på den eftersom att det var för mörkt... Men hamnen får ni se imorgon!

Maten var iallafall helt sjukt god. Familjen var så hungriga så vi beställde in sjukt mycket, allt ifrån biff, fisk, calamare osv. Nu är jag helt propp-mätt och är i total matkoma.

Mindre prat nu och mer verkstad, jag måste gå och fixa mig inför sängen och gå och lägga mig. Imorgon har jag en stor dag framför mig så vi hörs mer då! Puuuuss


Gillar

Kommentarer