Dagens tips

DAGENS LÅT

FOREPLAY - JALEN SATOY

Nyss börjat lyssna på denna låt, tips från en kompis, och Gud vad den rockar! Älskar hur den är lite smooth blandad med rap, diggar den som fan! Lyssna lyssna !!!

DAGENS SERIE

FREQUENCY

HERRE ME JESUS!!! Jag älskar denna serie. Den handlar om en polis som hittar ett sätt att kommunicera med sin döda far över en radio 20 år tidigare. Hon hjälper honom överleva sin död och senare behöver dom båda lösa ett seriefall.

DAGENS FILMTIPS

HOW TO LOOSE A GUY IN 10 DAYS

Denna film är en utav mina favoriter. Jag älskar denna film mer än allt. Titta på trailern ovan!

DAGENS BLOGG

BYKIKI = KRISTIN SUNDBERG

Dagens blogg är ingen mindre än Kristin Sundberg. Hon bor i Vancouver men är svensk. Lever ett glamoröst liv där och att resa är hennes passion.

Ni kan hitta henne på: bykiki.se
Hennes IG: kristinsundberg !!

DAGENS TIDNING/MAGASIN

Grazia!

Grazia är en perfekt sida att gå in på om ni är i behov av inspirations tips! Grazia är det stället där du kan hitta allla styles som är inne just nu eller håller på bli, så du kan klä dig som en kung! Dom skriver mycket om kändisar också och dom bästa stilikonerna!

DAGENS CRAVING

Gucci Dionysos bag

Denna väskan har varit inne nu ett bra tag vilket ni alla har säkert märkt men jag är fortfarande kär i den! Det är min dröm väska och om jag skulle ha en skulle jag nog ha en i velvet materialet, antingen i svart, brunt eller vinrött, som ni ser ovan!

SÄG till om ni tycker om sådana inlägg så ser jag till att fortsätta med det. Kanske en gång i veckan eller något?☺️

Gillar

Kommentarer