Dagarna

Heeejjjj!

Hur mår ni? Hur är livet? För min del är allt rätt så bra just nu! Har haft en underbar sommar som nu börjar ta sitt slut tyvärr.... men jag har hängt med vänner, chillat på landet, jobbat lite och tagit det bara väldigt lugnt! Nu börjar det planeras för fullt inför flytten till London vilket sker i början av september🤩. Flyget är nu bokat dit så nu är det verkligen på riktigt. Hur sjukt?

Har iallafall börjat kolla upp grejer som är rätt så lämpliga att göra inför flytten som tex CSN lån, anmälan om flytt osv osv. Skolan jag ska gå på (London College of Fashion) har dessutom börjat skicka ut massa events första veckan så ska försöka boka in mig på så många som möjligt för att lära känna folket som ska börja med mig. Utöver det ska det börjas PACKA. Påriktigt haha, har så sjukt mycket grejer jag vill ha med mig så måste redan nu börja sortera och planera det...

Men har iallafall verkligen tänkt att jag ska köra igång bloggen nu igen inför flytten och Uni. Gillar verkligen detta men glömmer bort rätt så ofta att uppdatera, som ni då har förmodligen märkt haha. Ska iallafall till London på onsdag med Linus, Paulina och vår kompis Oliver och ska försöka börja därifrån.

Annars får ni lite bilder från vad som hänt sedan sist’, kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229