bo och flytta till olika länder

Livsstil

Jag är född i New York. 

Jag flyttade till London cirka ett 6 månader efter. 

Jag flyttade till Sverige 10 år senare. 

Min resa börjar i Staterna. Där jag föddes på Saint Lukes Roosevelt Sjukhus, mitt i smeten, på Manhattan, New York. jag bodde i New York med min mamma, pappa och min storasyster. Min tid där var tydligen jättebra, jag kommer såklart inte ihåg något... Men jag var tydligen alltid i central park under dagarna eller var med mammas kompisar, men jag upplevde nog inte det eftersom att jag sov förmodligen i barnvagnen hela tiden. Min tid i New York var iallafall bra, har jag hört. 

Veckan innan 9/11 så flyttade jag och min familj till England. Min pappa hade fått ett jobb där. Jag växte upp och blev snart 4 år, då jag började 1an i skolan. Tiden gick förbi fort, jag hade massor med fina vänner, en älskande familj, min bonus syster(Barnvakt), och ny lillasyster. Livet var bra. 

Men dagen innan min 10 årsdag så flyttade vi igen. Denna gång till ett land där jag hade hela min släkt, alltså Sverige. 

Nu har jag levt här i cirka 5 år. vad tiden går fort... jag har det superbra här i Sverige iallafall och ångrar inte flytten ett dugg. Såklart saknar jag allt jag hade i London men ändå så har Sverige gjort mig till den jag är nu och det är jag så glad över. 

Jag är en väldigt lyckligt lottad person, det kommer jag alltid vara så tacksam över. Det är underbart att ha två hemstäder, eller kanske tre nästan. Det är underbart att kunna åka tillbaka till London och fortfarande känna sig hemma, träffa vänner och åka tillbaka till där man bodde. 

Nu bor jag i Sverige iallafall. Vi får se vart nästa destination är... 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229