Äckliga män -Åsikter


Rubriken talar för sig själv. Jag avskyr vissa män. Nu säger jag vissa för att jag menar definitivt inte alla. Men...

Jag förstår inte ni män som står vid tunnelbanan, eller inne i stan, eller på Ica, jag förstår inte hur ni kan stirra ut en ung flicka. Titta på ens kropp, topp till tå.
Du stirrar på mig, du ger mig en äcklig blick. Jag har gjort ett sådant inlägg men jag gör det igen för att ingen verkar förstå.

När jag går förbi dig, känner jag mig äcklig. Jag känner mig obekväm och jag känner mig kränkt. Man kan tro att man ska känna sig bättre och att man ska ha mer självförtroende för att dom tittar på en, eftersom att det kanske betyder att man ser bra ut, men NEJ.

Nästan alla kvinnor kan förmodligen hålla med mig om att det känns äckligt, och att dom blir utstirrade varje dag utav vissa. Det är inte okej.

1 utav 4 kvinnor blir utsatta för sexuellt övergrepp av just män. Att en man sexuellt övergriper en kvinna är 90% mer chans en andra hållet. Därför jag säger just er MÄN.

Det är vidrigt att en person som har gjort ett litet brott kan få mer tid i fängelset än en person som sexuellt övergripit någon. Det är något Sveriges politik inom detta borde skämmas över, och resten av världens.

Jag vill inte att mina barn ska växa upp i ett nedvärderande samhälle mot kvinnor och deras sexualitet. Vi alla har rätten till att tycka som dom vill och jag tycker såhär.

Säg nej till Äckliga män som stirrar på dig som ett sexobjekt, och ja till kvinno jämställdhet i samhället. Vi är påväg men inte där helt än. Vi kan göra samhället tryggt. Det är bara att säga nej och ja till det rätta.

Gillar

Kommentarer

FionaJulich
FionaJulich,
Bra skrivet! Kram
nouw.com/fionajulich
livcarlsson
livcarlsson,
Tack så mycket!
nouw.com/livcarlsson