Santorini

Resor

Santorini!!

Hej på er! Är för tillfället på ön Santorini och lever life. Har solat och badat konstant i 2 dagar och ätit på så bra restauranger så man ba dööör. Idag ska vi till Oia, staden man ser på alla bilder, vita hus med blåa tak. Vi bor en bit utanför så det blir ju kuuul. Jag hittade dessutom en jättefin väska igår som var handgjord här som jag är lite sugen på att köpa så vi får se vad dagen tillbringar haha.

Vi ska hem iallafall redan i övermorgon :( men längtar så mycket till pojken så det blir ju skönt att träffa honom. Planerna för midsommar är oklara fortfarande då jag överväger att hänga med vänner eller landet. Sedan på söndag ska jag och tjejerna faktiskt till Dubrovnik! Vi bokade typ en sista minuten resa i lördags förra veckan. Det kommer iallafall bli sjukt kul att få hänga med dom en sista gång länge innan flytten till London🤠

Nu ska jag upp och käka lite frukost och sedan göra ett tabata pass på taket. Huset vi bor i är så himla fräscht och taket är ett perfekt träningsställe! Hejdåtjadå

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Athens

Tjjoooo, jag är i Aten!

Som jag sa igår är jag nämligen i Grekland med min familj som en liten studentresa för moii. Nu är vi iallafall i Aten och lämnar för Santorini på Fredag morgon. Idag har vi iallafall gått upp till Acropolis och Parthenon vilket är de två ”kändaste” platserna här i Aten typ, där ”demokratin föddes”. Riktigt fint iallafall. Sedan åkte jag och min lillasyster till ett hotell där det fanns en typ av Beach club och chillade där medans dem andra var på en mat guide grej som vi inte riktigt kände oss sugna för!

Nu är vi tillbaka i lägenheten och ska börja förbereda inför kvällen. Hörs hörniii

Gillar

Kommentarer

Studenten!!

Livsstil

För vi har tagit studenteeeeen!!

För en vecka sedan tog jag studenten och herregud... jag har fortfarande inga ord. Det var nog den sjukaste dagen i hela mitt liv. Jag har aldrig haft så många känslor på en och samma gång. Gråt, skratt, kärlek och ååååhhhh vad det var bra! Jag var så nöjd med allt!

Så sjukt att det är över nu också haha, jag har liksom väntat på denna dag så länge och den försvann så så snabbt... men sitter förtillfället och sminkar mig lite på vårt (familjens) hotell rum i Aten! Vi ska ut på stan snart så måste skynda mig men nu är jag back, förhoppningsvis haha. Jag har bara haft sååå mycket kring studenten på sistone att jag inte hunnit uppdatera er men tjooo.

Gillar

Kommentarer