Pappa 53 <3

Mode, Mat

Pane vino
Igår fyllde min kära pappa 53 hela år! Så vi firade honom genom att käka ute på vår favo restaurang Pane Vino. Pane vino har alltid varit vår familjerestaurang sedan vi skaffade en lägenhet vid Zinken. Jag tog som vanligt en Bosco pizza 🤩 super god.

Idag har jag varit i skolan, sedan åkt till Oskar och repat och nu på kvällen bara pluggat matte inför mitt prov imorgon. Jag börjar däremot må jättedåligt... vilket inte allts är bra då jag ska ju sjunga på lör, så får försöka göra allt så jag inte blir sjuk.

Nu ska jag försöka plugga lite till, tjadå

Gillar

Kommentarer

Vogue Runway

Mode

Hittar alltid inspiration på Vogues Runway sida. Älskar deras collage från olika modeveckor som ni ser nedan....

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Tisdag

Livsstil

Tja på er,
Idag är det tisdag... zzzz.... tycker att denna dag är typ den tråkigaste på veckan. Tråkiga lektioner och inte nära fredag & helg, men denna tisdag är lite bättre än andra eftersom min kära far fyller 53 år så vi ska fira honom ikväll med lite middag på favorit restaurangen Pane Vino! Innan dess ska jag stanna kvar i skolan lite och skriva på mitt gy-arbete & sedan vara studybuddy. Ska försöka hinna hem och duscha innan middagen också... och sedan plugga efter! Mycket som händer nu i slutspurten.

Men mycket har jag ändå att se fram emot nu! Nu på lördag ska jag sjunga hos Linus mammas femtio års fest vilket kommer bli kul. Ska dessutom spela med min kompis oskar så är inte helt ensam :P, sen bara 2 veckor efter ska jag på Billie Eilish konsert med Pau och dagen efter ska jag äntligen till Hawaii med älsklingen. Vi ska åka och hälsa på min mormor och morfar i 2 veckor. Saknar verkligen Hawaii och kommer bli så himla kul att visa runt Linus! Kommer bli så himla kul. <3

Vardagliga sminket | en god frukost man suktar efter från Pom&Flora

Gillar

Kommentarer