Outfits #

OUTFITZZZZ
Dessa två outfits enligt mig är uuuber snygga’. Jag hittade denna app som är typ som polyvore så började sätta ihop lite snygga plagg och fick så mycket inspiration. De två ni ser ovan är verkligen mina favoriter, att gå runt på sommaren med dem skulle vara det jag kallar perfectioon.

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Paris


PARIS
Jag har varit i Paris! Hörni nu fasiken ska jag ta igen allt ekande här.... men jag har varit i paris! Jag var där med Linus förra veckan och hade det otroligt mysigt. Vi åkte dit på lördagen och åkte hem på tisdag kväll. Tyvärr var det otroligt dåligt väder för det mesta men vi hade det kul ändååå.
Första dagen gick vi runt och kikade lite vid Eiffeltornet och sedan åt middag vid Notre Dame. Sedan gick vi och la oss jättetidigt, men det sjuka var ju att under kvällen så var det ett terrordåd.... men som tur var hade vi somnat då och det var väldigt litet... :/</3 sjukt hur många terrordåd det är nu för tiden....?
Dom andra dagarna gick vi runt och strosade, shoppade och turistade. Vi gick på Louvren, gick till Eiffeltornet, Notre Dame, ysl museet, place de vosgues, triumphbågen, place de la Concorde osv osv. Vi gick ca 22 000 steg varje dag... det är så sjukt mysigt att upptäcka en stad via fot, vi försökte verkligen gå hela tiden istället för att åka tuben eller ta ubers.
Men resan var iallafall otroligt mysig och underbar, oavsett vädret. Sista dagen var lätt mysigast bara pågrund av att solen visade sig äntligen. Då gick vi till Eiffeltornet med lite champagne och frukt och bara mööööös hela eftermiddagen🤩
Har ni varit i Paris? Jag vill iallafall jättegärna tillbaka till kärlekens stad med L igen <3333

Gillar

Kommentarer