Birthday week!


Jag har fyllt år! Tyvärr bara 17.. skit år seriöst haha. Men ändå! Ett år närmare alla mina vänner :)
Jag har haft den bästa födelsedagen någonsin med massor av firande och härligheter. Jag blev överraskad förra lördagen av massa fina vänner och de blev lite partajjj, sen fyllde jag år på torsdagen och gick på Sam Smith konserten (vilket var såå himla bra) och igår så hade jag en tjej brunch hemma hos mig!
Jag fick dessutom underbara presenter ifrån familjen, vänner och linkan. Som tex, en resa till paris med älsklingen🤩, yasuragi med Wiws nu på torsdag, en ny telefooon och poledancing lektion med mina två tjejer Anna och Lovisa hahaha. Kan bara se framför mig nu hur vi kommer hänga där i stolparna stela och inte kunna ta oss ner typpp... hehe.
Men men... annars då? Hur är det med er? Har ni haft det bra sen sist?? Jag ska ta och plugga nu lite och få i ordning allt inför kommande veckan. Vi hörs hörni!

Gillar

Kommentarer

More of Africa

More of Africa
Är hemma nu! Efter en superlång och jobbig resa hem är jag äntligen hemma och har varit det sen i söndags kväll. Och idag... FICK VI VÅRT BAGAGE! Alla var 100% på att vårt bagage hade blivit stulet men Qatar hittade det äntligen i Doha och skickade hem det, så nuuuu. Wihoo! 🤩
Men resan var fantastisk iallafall. Jag hade det så bra och underbart. Förutom att det var lite dåligt väder så var det så himla mysigt. Varma och mysiga kvällar ute vid poolen, härliga frukostar vid havet, simturer i alla fina vik, safarin och alla fina elefanteeer!!! Hoppas att jag åker tillbaka dit snart, ett sådant paradis.
Nu ska jag åka till Linkan och träna och sedan sova hos honom. Känner mig däremot lite kräsen så vi får se hur mycket och hårt vi ska träna. Annars har jag världens fullspekade veckor framför mig känns det som! Men det tar vi någon annan gång. Hörs hörni.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

No hoodi No yoni


NO HOODI NO YONI / PEOPLES OF ALL NATIONS
ovan ser ni lite bilder ifrån nu när jag var i Sydafrika och tog lite bilder inför en kampanj för en jacka som våran familjekompis har designat för att samla ihop pengar mot aids smitningen i Sydafrika!
Nu iallafall! Ligger på hotellrummet i doha, mellanlandning här i några timmar, så ska ta och käka frukost och sen lägga mig i solen och sooola. Däremot... har vårat (familjens) bagage försvunnit! Vi har ingen aning vart det är och det går inte att hittas från Sydafrika hit... såååå, det suger. 22 kilo utav mina kläder och skor är nuvarande borta och vi har ingen aning vart det är. :) men man får seder positiva, jag har min zadig och Celine väska på mig och Aa, typ det haha.
Mer bilder ifrån resan får ni snart iallafall, har haft det fett bra och vill inte hem :( förutom att jag träffar Linus ikväll!

  • Mode

Gillar

Kommentarer