Happy halloween w.44

BILDER IFRÅN SEATTLE HALLOWEEN 2016!

Hej på er hörni! Happy halloween!! Tänkte göra en snabb veckansplaner, har massa skojsigt inplanerat sååå vi kör igång:

Tisdag (ikväll) :
jag ska träffa finaste Ebba och Linus. Vi ska käka middag tillsammans och carva pumpor. Super mysigt! Verkligen halloween feeling för dagen i ära.

Onsdag :
på dagen ska jag bara chilla, hämta ut mitt paket från Ica med mina laaatexbyxor men sedan bara ta det lugnt inför kvällens bravader. Sedan på kvällen ska jag på en halloween fest på kvällen med några vänner. Jag ska vara en clown, kommer nog bli kul!

Torsdag :
ska fika eller luncha med en kompis. Sedan på kvällen vet jag icke, bara göra något chill. Kanske bara ta en hemmakväll?

Fredag:
vara med min kära pojkvän typ hela kvällen då vi ska på en halloween fest på kvällen tillsammans. Det kommer bli dunder. Jag ska vara Catwoman och L ska vara Jokern, är verkligen riktigt taggad på att sminka mig och Linus, samt att klä ut sig!

Lördag och söndag :
plugga lite och träffa Anna! Vi ska försöka hitta vinterjacka åt henne och sedan vinterskor.

Och det var typ det! Lite kaotiskt för mig men kommer nog bli superroligt alltihopa. Nu måste jag dra så jag hinner duscha innan jag ger mig iväg. HÖRS!

Gillar

Kommentarer

Pinky princess

PANTS_H&M // JACKET_ZARA

HEJ! Längesedan hörni. Faktiskt!
Men men... ovan ser ni jackan jag har köpt. Visst har alla i Sverige den just nu hehe, men tycker att det är typ den snyggaste vinterjackan som finns i trenderna just nu. Byxorna ni ser ovan dock har jag precis beställt! Testade dom idag inne på H&M men dem var för stora så beställde en mindre storlek. Ska ha dom till en halloween fest jag ska på på Fredag! Jag ska vara catwomen från Batman och Linus ska vara Jokern från Batman. Kommer bli svinroligt. Bilder från våra outfits och sminkningar kommer ni se då.

Men nu hörni har jag faktiskt höstlov!
Otroligt glad över det då det var fett behövligt just nu. Efter alla prov jag har haft i skolan så var det så lägligt med lov. Har lite mysiga planer också, till ex. Imorgon ska jag träffa Ebba med Linus! För att carva pumpor och äta en väldigt mysig middag. Älskar verkligen att vara med dom två tillsammans, supermysigt som alltid.

Men nu hörni ska jag dra iväg, fixa till mig då jag ska träffa Wilda snart! Hörs, SNART! Lovar

Gillar

Kommentarer

Logic was

AMAZING!! Fyfan vad han var grym.

Gillar

Kommentarer