beach vibes


HEJ på er mina kära! hur mår ni? hur är det? Missade gårdagens uppdatering, sorry för det, hade typ fullt upp! Jag var upptagen med att typ göra en stor förändring haha men de får ni se senare. Men nu är jag iallafall hemma i Stockholm vilket känns superskönt. Idag ska jag träffa Emma igen som är i Stockholm för dagen. Planerna är att visa runt henne i staden och shoppa! Är så himla köpsugen haha så något nytt hoppas jag att jag får med mig hem. Kvällens planer är kanske att träffa mina fina tjejer som jag inte träffat på ett tag vilket kommer bli mysigt! Vi hörs hörni <3

Gillar

Kommentarer

Pick up

TOP_BRANDYMELLVILLE // SWEATER_ZARA // JEANS_FOREVER21 // SHOES_ADIDAS // SHADES_VIOLA // BAG_KATESPADE

Sitter förtillfället på tåget påväg upp till Stockholm.
Tar ungefär 5 timmar hem så har rätt så mycket tid att hålla på fixa bloggen osv så de ska jag göra! Jag älskar att åka tåg såhär, massa ensam tid för att bara sitta och fundera för sig själv, tycker de är supermysigt! Jag har iallafall haft världens mysigaste tid här i Varberg med min kusin Emma. Tycker det är så himla roligt att vara här men sen är de också supersorligt att åka ifrån varann igen. För er som inte vet så bor hon i Florida och jag träffar bara henne 1 gång per år, men nu får de vara jag som hälsar på henne nästa gång!

Gillar

Kommentarer

lunch @ Surf saloon


LUNCH @ SURF SALOON

HEJ PÅ ER!
Titta vilken underbar lunch jag och Emma åt idag. Vi cyklade till Apelviken och satte oss vid "våran" resturang som heter Surf Saloon. Vi båda beställde en halloumi sallad som var verkligen jättegod. Ska försöka göra en sån någon gång hemma. Idag är iallafall min sista dag här i Varberg vilket är fett tråkigt men det kommer vara skönt ändå att komma hem och chilla för första gången på länge. Träffa vänner, pojkvännen och familjen! Nu ska jagvara lite social här så vi hörs senare hörni!

  • Mat

Gillar

Kommentarer