Vad vill ni se mer?

Vad vill ni att jag ska göra mer?

Jag vill veta!! Mer om vad ni vill ska finnas på bloggen, vad ni vill läsa och se främst här på bloggen... Jag gör mest outfit inlägg nu för tiden men jag vet inte om det är det ni vill.... Så ge mig lite förslag, "rösta" ovan på vad du vill se mest!

Gillar

Kommentarer

Års-resumé pt.3 2016

Sista delen på sista dagen! Tänkte att det passade så bra så. Vi kör igång!

OKTOBER
Seattle och Kanada blev det under höstlovet. Jag och min familj åkte och hälsade på min släkt som halvtid bor i Seattle och andra halva året bor på Hawaii. Jag hade det så himla roligt där med min bästavän/syssling Emma. Åkte in till city, roadtrip till Kanada, poolhäng osv! Underbart var det.

NOVEMBER
En tråkig månad faktiskt... mycket hände i skolan, min nya kamera blev stulen, lite smått irriterad var jag hela den månaden... vet inte varför dock? Konstigt....

DECEMBER
December var en hektisk månad. Jobb hela tiden, mycket i skolan, julkaos och nu nyår kaos. Men ändå en väldigt rolig månad! Julen var underbar och Sälen var supermysig med min Axel <3

Nu väntas det bara tills slaget 00:00... jag är supertaggad på ett nytt år. 2016 har varit jättebra för min del men inte för resten av världen </3 så nu taggar vi till för ett nytt år och hoppas att de blir det bästa!!!

Gillar

Kommentarer

Års-resumé 2016 pt.2

JUNI
Juni bestod utav mycket skojsigheter! Balen, grundskolans slut, jobb, häng med vänner, midsommar...
Balen min skola hade i slutet av nian var en utav de bättre dagarna. Hade superkul där, vann även klassens prinsessa Hahaha! Sedan var det folk hemma hos mig efter, vilket gjorde kvällen ännu roligare!

JULI
Jesus vad jag gjorde mycket under Juli månaden! Först var det Kroatien (Europas finaste land heeeelt klart!!), sedan landet med min finaste Axel, en vecka hos Felice med mina tjejer och mer jobb... hektiskt men kul!

AUGUSTI
Varberg, weekend festivalen och början på gymnasiet. denna månaden var fylld av massa saker, och ångesten inför gymnasiet började komma in. Jag hade jättemycket ångest inför det men nu trivs jag väldigt bra där jag går och skulle inte byta om jag fick!

SEPTEMBER
London calling'! Jag och min bästavän Evelin åkte till London under en helg i september. Vi hade det så j*kla bra och bara myste runt! Jag har alltså bott i London i tio år för er som inte visste så jag visste alltså henne runt min hemstad. En resa som verkligen borde göras om!

Gillar

Kommentarer