THROUGH MY EYES

MINA BILDER !

Dessa bilder är tagna nu under senaste tiden! Dom är tagna med min iPhone och jag tänkte bara posta lite fina och söta bilder från min kamerarulle! Känns som att det var längesedan jag gjorde ett "personligt" inlägg med bilder från mitt liv tagna på snap och mobilen osv. Så därför ville jag bara lägga upp dessa bilder!

Gillar

Kommentarer

MY MOOD RN

BILDER FRÅN WEHEARTIT

Såhär känner jag just nu. Onyttigheter, promenad i mörker bland trafik, coola nya fräscha plagg osv. Väldigt cleant.

Hej på er! Nu är jag påväg hem ifrån första dagen på jobbet... jag jobbar på ett julbord nu under december på Södermalm vilket är kul men jobbigt... men nu är jag iallafall påväg hem men har dock bara 2% på mobilen och är fortfarande inne i stan :( men men! En liten tankestund för mig själv är väll lite nyttigt!

Gillar

Kommentarer

Under' lace body


BODY_H&M* CROPTOP_CALVINKLEIN* JEANS_FOREVER21* SHOES_ADIDAS*

Hej hörni! Idag har varit en riktigt stressig dag och den är inte ens över... det har sett ut såhär: skola, banken, hem i tio minuter, springa till Winston på dagiset, hämta min laddare i skolan, sedan gymma, plugga... fyyy vad mycket att göra! Men men... sånt händer!

Bilderna ovan är ifrån idag. Det hade jag på mig och jag älskade outfiten! Testade det igår och tyckte det var as-ballt! Vad tycker ni? Bodysuiten är en nu favorit "fest-topp".

Men vad tyckte ni om outfiten?❤️😊


  • Mode

Gillar

Kommentarer