O U T F I T I N B E R N


JEANS_DR.DENIM // SHOES_ADIDAS // BOMBER_JUNKYARD // SHIRT_BIKBOK

Åh vad det var vackert i Bern! Detta är en typsik outfit ni har sett en massvise med gånger men jag hade inget annat att visa och jag hade en fin utsikt haha. Det var dessutom första gången jag rullade upp mina armar på jackan haha, vilket gör mig väldigt glad. Men det var sjukt varmt i Bern så det behövdes kavla upp.

Men nu är jag iallafall i Lörrach, Tyskland. Vi är hos min pappas jättebra kompis ifrån barndomen. Det är supermysigt här, men vi ska bara stanna här ikväll och sedan fortsätta åka mot Hamburg. Sedan är vi hemma på Lördag och det ser jag fram emot nu!

Vi hörs lite senare.


Gillar

Kommentarer

Ski days @ Verbier & Villars


Eftersom att det finns fortfarande så många bilder att visa ifrån denna resan hade jag tänkt att bara göra ett litet collage nu på några bilder som ni ännu inte har sett. Dessa bilder är ifrån måndagen i Villars och Onsdagen i Verbier. Det är två underbara skidorter som är supermysiga och jättefina!


Gillar

Kommentarer

A day out and about in Lausanne


I förrigår var jag, mina systrar och pappa ute i staden Lausanne. Vi gick runt och tittade på dom coola byggnaderna och åt en riktigt god lunch. Samt tog vi lite outfitbilder och sedan köpte vi lite skidsaker och lite annat smått och gott!

Jag kommer verkligen sakna denna stad då det är så himla fint och vackert. Stämningen på folket här är också underbart då dem är mycket härligare en folk i Stockholm.

Här får ni lite fler bilder ifrån tisdagen!


Gillar

Kommentarer