Byebye Sweden


Ska snart hoppa på planet som tar oss till London! Jag och mamma mellanlandar där , ska försöka hinna med att blogga därifrån lite! Sedan så väntas det än 12 timmars resa till Hongkong 😬, men men.. Har varit med om värre!

Vi hörs när jag är framme i London! Hejdå!

Gillar

Kommentarer

3 favs

Gillar

Kommentarer

tb Kenya + info om morgondagen


Åh Kenya är verkligen ett ställe man saknar enormt! Har varit i både Kenya och Sydafrika och om man letar efter bra safari så är Kenya defenitivt stället du ska vara på!! Jag var där 2012 med hela pappas släckt, vi hade det verkligen underbart där! Men nu i April för påsk håller vi i familjen planera kanske en resa till Sydafrika! Hälsa på våra vänner som har ett "sommarhus" där! Sydafrika är ju såklart också grymt fint! Inget man tackar nej till!Nu tänkte jag bara ta lite snack om morgondagens planer! Jag åker till flygplatsen vid 15:30, mitt plan lämnar Sverige vid 18:05! Som tur var så bestämde mamma sig att följa med idag så hon bokade också nu en biljett så jag inte behövde flyga ensam och ta hand om mig själv i lite mer än 1 vecka haha! Egentligen skulle jag åkt själv bara, jag har inga problem mot att flyga själv då jag gjort det förut men man tackar inte nej till att ha någon med sig som kan mer om sådant en sig själv! Mindre babbel nu. Jag mellan landar på Heathrow i London! Och bara 1 timme senare bärs det av till Hongkong, jävligt tight om tid men vi får försöka hinna så gott vi bara kan!

Jag ska försöka blogga såklart så mycket jag kan! Har en massa outfits planerade osv för inlägg ! Nu ska jag sussa så vi hörs imorgon! Kan inte vänta!!!

Gillar

Kommentarer