Hawaii days


Här får ni lite bilder ifrån resan!
Nu är halva resan över och har bara 4 dagar kvar, kommer sakna detta enormt!

Idag var vi på North Shore, det är där alla stora vågor är och där dom största surfing tävlingar är! Jag filmade en massa på gopron som jag ska försöka lägga upp sedan!
Vågorna var helt enorma, runt 8-10 meter höga, det såg ut som en vägg av vatten! Förstår inte hur folk kan surfa i dem!

Nu är vi iallafall hemma igen, jag har bränt mig suuuper mycket och det gör såå ont! Men det var värre igår så det är positivt iallafall!
Jag ska snart ut oh surfa så vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Shopping day


Idag har vi varit på Ala Moana , det är ett aaaas stort shopping center! Där köpte jag rätt så mycket som jag är super nöjd över! Sedan så åt vi där också, jag tog en hamburgare , super god!!

Ikväll var jag och min syster, samt mina äldre kusiner ute och åt middag och sedan gick runt stan! Super mysigt!

Imorgon har vi planer på att åka och hikea upp något berg och sedan shoppa lite, sola och bada, och på kvällen ska vi till mina kusiner som bor här på ön! så mer bilder kommer ni få se!

Gillar

Kommentarer

Surfing @ Waikiki


Jag och min kusse Lukas lyckades få tag på brädor !! Så vi drog ner till stranden och försökte att lära oss att surfa... Det gick väll sisådär😂 vi var mest i vägen för dom som kunde surfa och vi kunde knappast ta en våg hehe.. Men som man säger "practice makes Perfect", och det stämmer!! Så vi ska försöka imorgon också! Se hur det går...

Nu är vi hemma efter en rolig dag, först på Waikiki och sedan på Bellows! Jag har äntligen fått färg på kroppen! Dessutom blondare hår! Har inte solat någonting men solen är sjuuuukt stark här! Så kommer förmodligen bli en pepparkaka på slutet av resan haha!

Nu ska jag upp till kussarna, vi hörs!

Gillar

Kommentarer