H&M BRALETTE

Åååååååååh ord går inte att beskriva denna! Älskar den nästan lite mer än min pojkvän... Haha!!

Nej men den är så sjukt underbar och härlig. Det är alltså en bralette ifrån HM, jag köpte den i måndags och har inte tagit av mig den sen dess! Den kostade 149kr och är jättevärd pengarna! Den är gudomligt mjuk och skön och super tuff att ha under "sheer" bluser och toppar, har nästan inga sånna blusar haha, men tänkte klicka hem ett par nu snart!


  • Mode

Gillar

Kommentarer

Igår

Igår var jag och min bästavän på hennes mammas 50-års fest! Och helt ärligt så var det faktiskt sjukt kul!
Vi var med hennes storabrorsa och stora syster som båda är över 25.
Vi hade det väldigt mysigt och trevligt så ja, här får ni lite bilder!

Idag ska jag försöka åka och simma med Maja, Ebba och Wilda. Vi missade simningen i skolan och måste då ha ett simintyg som vi måste fixa själva! Så det står på toppen av min lista nu! Sedan ska jag nog träffa Axel en snabbis och sedan plugga inför nationella!

Vi är har nationella prov på tisdag och onsdag, sjukt läskigt och jag är väääääääldigt nervös! Men det är bara muntliga så jag tror att det kommer gå rätt så bra!

Kommer lägga ut ett inlägg idag som jag är väldigt taggad över! Så ni får hålla utkik!

Gillar

Kommentarer

COLMAR LOVE

Jag har letat sjukt länge nu efter en ny vinter jacka. Varje år har det känts att min jacka inte är snygg eller fin på något sätt så detta år ville jag bara köpa en snygg och varm vinter jacka! Så det fick bli denna Colmar jacka! Jag är sjukt nöjd över den och själv tycker jag att det är nog den snyggaste vinter jackan ute!

Den är väldigt simple och basic som ni ser men det är någonting med den som gör den så snygg! Tex hur den passar kroppen och att den inte är överpuffig!

Jackan kommer i modellen Ladies down jacket i färgen metallic blue!

  • Mode

Gillar

Kommentarer