CitiBoard

Tjoho allesammans!       

Just nu sitter jag här och kollar runt på lite hemsidor och nu nyligen hittade jag en hemsida som heter Citiboard! Det är då en nätloppis som är super grym! Hemsidan funkar nästan exakt som blocket förutom att det är mer som en loppis! Man kan verkligen hitta allt på denna sidan och den är bara riktigt enkel att förstå!

Vad man gör är då skapar ett konto på hemsidan vilket är väldigt enkelt och smidigt att göra! Sedan kan man lägga upp bilder på det man vill sälja skriva en liten beskrivning om produkten du vill sälja och sedan priset du vill sälja din produkt för!

Man kan lägga upp vad som helst,alltså sälja vad som helst och det är verkligen super smart!

här är då en länk till ett par skor jag har letat efter väldigt länge och det finns en massa olika annoser för just dessa sko! Tycker det är värt att gå in på sidan och kolla på dessa underbara skor! Här får ni länken till en annons jag hittade för dessa skor:

https://citiboard.se/uppsala/adidas-originals,2305555

Och här är då länken till deras sida där du kan börja sälja dina grejer på allra direkten!

Citiboard.se

Hoppas att ni gillade detta inlägg och tips så hörs vi i nästa!

Gillar

Kommentarer

Ska man byta bloggportal?

​Jag tänker på att kanske byta bloggportal. Jag älskar Nouw men känner mig som att jag vill fortsätta blogga på någon annan portal! Så jag vill få tips till vilken portal jag ska byta till av er! Tänkte på devote men det är så svårt att fixa en design haha! 

Så vad skulle ni rekomendera? 

Är väldigt tacksam om någon svarar haha!

Gillar

Kommentarer

15 saker ni inte visste om mig

Hej hej allihopa! Idag tänkte jag göra en liten annorlunda inlägg och skriva om mig litegrann, eller lite mer om mig! Ni får då veta lite "facts" som ni inte visste om mig!
Så vi kan köra igång på direkten!

Jag har bott i 3 olika länder, jag föddes i New York och bodde där i 5 månader, sedan fick pappa jobb i London och då flyttade vi dit. Efter 10 år i London flyttade vi till Sverige, alltså pappas hemland och nu har vi bott här i 4 år!

Jag är väldigt social av mig och kan prata med väldigt många! Jag vill alltid betala om familjen ska köpa något eller beställa maten på restauranger haha! Jag älskar att prata med folk och lära känna nya!

Jag är ett sushimonster haha!! Älskar sushi mer än nästan min pojkvän haha!! Nej men sushi är verkligen det godaste jag kan äta och nog det jag skulle kunna leva på resten av livet!
I looooooove sushi!!

Jag har gått på olika musikskolor och spelat med i olika teatrar när jag var liten! Och nu gör jag lite reklam-jobb här och där ibland! Älskar att vara framför kameran och känner mig faktiskt väldigt bekväm framför en!

Jag är vänsterhänt, det kan man nog se om man känner mig haha! Är väldigt "artistic" av mig! Älskar att rita, sjunga och göra en massa kreativa saker! Men tyvärr så dör jag tidigare en alla högerhänta :( haha!Jag älskar att resa och är så väldigt glad över att jag har fått den chansen att kunna resa mycket!
Jag har rest till väldigt många olika ställen och älskar att åka till något nytt ställe! Tycker om att se olika kulturer och shoppa i nya ställen haha!!

Jag har inte allts bra självförtroende, iallafall inga bra över min kropp! Är väldigt blyg av mig när det kommer till att visa upp sig men som tur så har jag en kille som älskar mig för den jag är! Är väldigt lycklig över det!

Jag har hoppat över en klass. Jag hoppade över 3an när vi flyttade hit eftersom att jag gick i 5an i London! Så jag hoppade upp till 4an och går fortfarande med folk som är ett år äldre! Trivs väldigt bra i den klassen och skulle faktiskt inte kunna tänka mig hoppa ner till min riktiga ålder igen då jag känner mig lika mogen som en 00a!

Jag har aldrig brutit ett ben men när jag var liten tyckte jag att det verkade kul att bryta sitt ben eller arm, för att man skulle få bandage och kryckor men tror faktiskt att jag inte skulle det var så kul!

När jag var runt 9 till 12 så var jag döttskär i Justin Bieber haha!! Jag kunde alla hans låtar utan till och dessutom dansen till Somebody to Love! Jag hade 132 bilder på honom i mitt rum,
Man kunde knappt se mina riktiga väggar! Men men.. Dom tiderna är väll över? (Skratt emoji)

Jag älskar att shoppa och kan nästan aldrig ta hand om mycket pengar utan att shoppa för dom! Det suger verkligen men det är sån jag är tydligen! Ska börja försöka spara nu till jul då jag och familjen kanske ska resa någonstans!

Jag har en liten crush på Chuck och Blair ifrån Gossip Girl! Tycker att dom är såååååå söta så det är sjukt och tycker om hela deras komplicerade story! Tycker att dom är ett drömpar och borde vara tillsammans i verkligheten också haha! Bara jag?

Jag har kollat om på gossip Girl 3 gånger, How I Met Your Mother 6 gånger, 90210 2 gånger och Friends 4 gånger! Är verkligen besatt av serier och kollar hellre på det en filmer! Nu vet jag varför mina betyg kanske inte är på topp haha!

Jag vill gå på Östra Real eller Norra Real när jag börjar på gymnasiet och ska verkligen plugga nu så jag kommer in på dem! Men jag vet ju aldrig, kanske hittar ett annat gymnasium som passar mig mycket Bättre! Men vad jag vet nu så är det dom skolorna!

Jag är Amerikansk medborgare vilket gör det mycket lättare för mig att flytta till USA, och vad jag vill nu iallafall är att flytta till New York när jag blir äldre, alltså min hemstad och bli journalist där! En sån dröm som väldigt många tjejer har haha men det vill jag verkligen göra iallafall! Tycker att New York är den finaste staden som finns!

Gillar

Kommentarer