New nails!

Gillar

Kommentarer

Min helg!

Livsstil

Hej på er finisar, hoppas att er helg var jättebra! Det var min iallafall så jag hade då tänkt at berätta lite om den!

I lördags så hade Wilda sovit över ifrån fredagen och då så vaknade jag med henne bredvid mig. Vi spenderade nästan hela dagen med varandra och under den tiden så åkte hon och jag till ektorp, köpte hårfärg, åkte hem och färgade mitt hår blondare. Blondare blev det väll lie men oranger blev det! Jag är väll sådär nöjd med hur min utväxt blev eftersom att det blev ju oranget men annars blev det väll lite blondare!

På kvällen så åkte jag och Evelin till globen för att kolla på Alesso! Alesso var verkligen grym och konserten var nog den bästa konserten jag varit på! Nu är jag super hes ifrån konserten och harlite ont i halsen men ändå så sjukt värt det!

Här får ni ett par bilder ifrån konserten!

Jag sov hos Evelin efter konserten så på söndagen vaknade jag upp med henne bredvid mig! Jag åt frukost hos henne och sedan åkte hem en stund efter det! Ifrån 12 till 14 så gjorde jag väll ingenting men vid 2 tiden så träffade jag min älskling Axel. Vi hade det verkligen jätte mysigt.

Först så åt vi lite lunch nere i båthuset med min lillasyster med. Sedan så ville min lillasyster gunga i vår gunga som vi har i trädgården så det gjorde vi!

Dagen flög snabbt förbi och efter Axel hade åkt så kom mamma och pappa hem ifrån att dom hade varit i vår lägenhet inne i stan! Dom tog dessutom med sig sushi, var väldigt glad över det haha! Så vi åt sushi till middag och sedan kollade vi på tv och åt glass!

Jag hade en väldigt mysig helg och var väldigt tacksam över att jag fick biljetter ifrån mina föräldrar för att gå på Alesso!

Hoppas att ni har en bra dag så hörs vi snart igen! Puss

Gillar

Kommentarer